Népszerű népszerű úticélok 2019-re

117

Az új év új lehetőséget jelent új úticélokba való utazáshoz. Megkérdeztük kedvenc szakértő utazási társaságainkat, hogy nyújtsanak betekintést arra, hogy mely célállomások növekednek 2019-ben. Az alábbiakban hat javaslat található: Balkán, Mongólia, Vietnam, Egyiptom, Sao Tome és Principe és az Északi-sark.

Nos akkor mire vársz még; ragadja meg az útlevélét, készletezzen a napfényre, és induljon. Jó utat!

Ez a kiváló sétaüdülés a Balkán felfedezetlen sarkán vezet keresztül. A legfontosabb események közé tartozik a montenegrói lenyűgöző UNESCO Durmitori Nemzeti Park, és egy izgalmas, kétnapos mini túra végigvezeti a csodálatos Bjelasica-hegységben, miközben az alpesi legelőkön ülő nomád juhászkutyákban tartózkodik. Montenegrótól átjuthat a szomszédos Szerbiába, ahol sétálhat az Uvac gyönyörű kanyonján, ahol Európának az egyik legnagyobb tenyésztő telepe van a Griffin keselyűkkel. Egy éjszaka egy kolostorban csodálatos betekintést nyújt a szerb ortodox életbe. Az utolsó éjszakát Trebinje fallal körülvett városában töltik, a szomszédos Bosznia és Hercegovinában. Kiváló pályaszolgálat az ésszerű fitnesztartók számára.

On the Go túrák: Egyiptom

A 2019. évi legfontosabb utazási célpontja Egyiptom, a fáraók földje. Hol máshol csodálhatja meg az ősi piramisokat, felfedezheti a hieroglifákkal borított templomokat, és szemtől szembe nézhet Tutanhamon király káprázatos temetkezési maszkjával?

Az egyiptomi kirándulás az idő múlásával jár, a történelem során, hogy felfedezze bárhová is megy. És mintha ez nem lenne elég, ez egy olyan rendeltetési hely is, amely a kultúra és a pihenés tökéletes keverékét kínálja. Töltsön néhány napot a festői Nílus folyó mentén, hagyományos felucca útján, vagy frissítsen egy ötcsillagos hajóra, vagy élvezze a kínált vízi sportokat a Hurghada Vörös-tenger üdülőhelyén. És a 2019-ben megnyíló új egyiptomi múzeummal, amely legelső alkalommal jelenít meg tárgyakat, soha nem volt jobb alkalom a látogatásra.

Chimu kalandok: Hajózás az Északi-sarkvidéken

Három órás repülés Oslótól eljut a világ legészakibb városába, Longyearbyenbe. Innentől kezdve elindíthat egy sarkvidéki feltárást Spitsbergenben a megfoghatatlan jegesmedve keresése céljából. Ez csak június-szeptember hónapokban lehetséges, amikor a jég elegendő mértékben visszahúzódott ahhoz, hogy egy kis hajó hozzáférhessen. Az Ön expedíciója elviszi a ropogós jéghegyen, a csillogó jéghegyek mentén, a kavicsos szürke partokon és a mohás zöld dombokon éjfél nap alatt. Az évszakban a nap soha nem esik le, így a fedélzeten ülhet, és a kis órákig vadon élő állatokra, például bálnákra, madárfajokra és természetesen jegesmedvékre nézhet.

Yellowwood Adventures: Mongólia Naadam Fesztivál Kaland

A „naadam” mongolul „férfiak három játékát” jelenti; amely mongol birkózásból, lóversenyből és íjászatból áll - pazar jelmezek, ünnepségek, tánc és bulizás! Csatlakozunk ehhez a hihetetlen látványossághoz, mind a fővárosban, Ulaanbaatarban, mind pedig a vidéken, ahol a helyi családok melegen tartózkodnak (nagy filc sátrak vagy jurták), hogy megismerjék ősi nomád életmódjukat. Lovakkal kirándulhatunk, vagy lovagolhatunk is egy hegyi kolostorba, és bakteri teveket vezethetünk át a Góbi-sivatag szélsebességű homokján.

Felfedezzük Mongólia hatalmas füves sztyeppeinek, a mély erdős erdőknek és a homokos sivatagoknak a lehetőségét, hogy lovagolhassunk a kicsi, de hihetetlen kemény és gyors mongol lovakat. Ha a helyi családoknál maradunk, megtapasztalhatjuk ízletes húsételeiket és hatalmas választékú házi készítésű tejtermékeiket; beleértve a mongol vodkát! Mongólia az egyik utolsó nagy határ a Földön, ahol szemtanúja lehet az időtlen nomád lelkipásztori életmódnak a közép-ázsiai sztyeppén.

Csatlakozzon a YellowWood Adventures Limited-hez ehhez a csodálatos kalandhoz, 2019. július 13-án, szombaton, csak 1 499 fontért. 8 éjszaka ikermegosztás alapján, teljes ellátás, beleértve az összes szállást, szállítást, útmutatásokat, lovakat és események bejegyzését.

Far & Wild: Sao Tome és Principe

Sao Tome és Principe két kevéssé ismert trópusi sziget Nyugat-Afrika partjainál. Ez az álom trópusi célpont tele van egyedi tájakkal, vadvilággal és elhagyatott strandokkal. Fedezze fel a vad terepet, keressen veszélyeztetett madarakat, tekintse meg a teknősök korai órákban keltetését, vagy csak pihenjen a tengerparton. Ez a tökéletes hely a nyaraláshoz, ha el akar távolodni a tömegtől és felfedezni egy jura világútra. Tudjon meg többet a Sao Tome-ról és a Principe-ről!

A Far & Wild 11 napos kirándulást kínál Sao Tome & Principe-ben, személyenként 2850 fontért (kétágyas szoba megosztása alapján). Az ár tartalmazza a visszatérő turista osztályú TAP járatokat London Heathrow (vagy más egyesült királyságbeli repülőterek) felé Sao Tome-ba, légi adókat, belső járatokat Sao Tome-tól Principe-hez, visszatérítéseket, szállásokat és válogatott étkezést.

Nadova túrák: Vietnam

Vietnam egy olyan ország, amely festői tájaival, lenyűgöző kultúrájával, ízletes ételeivel, csodálatos embereivel és sokrétű utazási tevékenységeivel eljuthat egy másik világba.

Az Absolute Vietnam Holidays a legjellemzőbb vietnami utazási csomag, mindenkinek ajánlott, mivel minden utazási stílushoz megfelel, és felfedezheti Vietnam változatos szépségét. 15 napon belül megtapasztalhatja a Vietnam legjobb dolgait, a nyüzsgő városoktól a távoli vidéki területekig, a hegyektől a virágzó deltákig, a hagyományos értékektől az ország modern arcaiig. A túra privát és rugalmas, Hanóiban indulhat, és a HCMC-ben is végezhet, vagy fordítva. Mindig testreszabható, hogy teljes mértékben megfeleljen az utazási igényeknek és a költségvetésnek.