PT360: Episode 26 - Új típusú fényképezés, új kamerák a Canon és az Olympus számára, Hihetetlen gyerekfotózás és még sok más!

89

Gyakran hallani, hogy a rést megtalálva segít kiemelkedni a fotósok köréből, ám a professzionális házassági javaslat fotózás elég specifikus területnek tűnik, amelyre specializálódhat.

Ugyanakkor ez egy olyan terület, amely évtizedek óta létezik, és későn egyre népszerűbb.

Mint gondolnád, a javaslatfotózás arra a pillanatra összpontosít, amikor az egyik ember azt kéri, hogy a házasságban csatlakozzon hozzájuk. A képek minden bizonnyal hihetetlen jelenetet készítenek, és lehetővé teszik a boldog pár számára, hogy megosztja ezt a pillanatot sokkal szembeszökőbben, mintha egy barátja a közelben lévő bokrokban rejtőzik iPhone-jával.

Az egyik oka annak, hogy a pályázati fotózás olyan népszerűvé válik, mert az emberek megosztják ezeket a professzionális képeket a nagy pillanatról a közösségi médiában, így barátaik - akik teljesen féltékenyek - ugyanazt akarják. Olyan ez, mint lépést tartani a Joneses, a javaslat stílusával.

A pályázati fotózás növekvő népszerűségének másik tényezője a korábbi paparazzok beáramlása, és csatlakoznak egy sokkal jobban működő fotós munkához azáltal, hogy hatalmas teleobjektívüket és láthatatlan képességeiket jól használják. Ahelyett, hogy a falakon másznának vagy a limókon farkálnák, hogy hírességekről fényképeket kapjon, néhány fotós, aki ezt az életmódot megtapasztalta, most azoknak a mindennapi embereknek az objektívjét képzi, akik életük legnagyobb ugrását végzik.

Csakúgy, mint az első pillantásra készült fotók, amelyek olyan népszerűvé váltak, mint egy apa, amikor először látja a lányát az esküvői ruhájában, a javasolt fotók kielégítik azt a követelményünket, hogy meg kell sokkolnunk, és valamiféle felfedést kell látnunk. Ez egy viszonylag voyeurisztikus értelemben bevezeti mások iránti természetes kíváncsiságunkat is.

Legalábbis az ajánlati fotózás lehetővé teszi egyre több ember számára, hogy megtalálja a rést. Magasabb szinten azonban ez csak egy újabb módja annak, hogy a fotósok segítsenek dokumentálni, ami (remélhetőleg!) Valaki életének egyik legjobb pillanata.

Az NBA csillag, Kevin Durant fotósként eljutott a Super Bowl-ba

Úgy tűnik, hogy amikor Kevin Durant nem dobja le az oklahoma városi mennydörgést, a kamera van a kezében.

A Super Bowl 50 nézői úgy gondolták, hogy látványosan borzasztóan magas fotós látszólag barangol az oldalán, ám sokan soha nem gondolták volna, hogy Durant.

De ott volt mind a 6'9 ”-es, Canon 7D-vel a kezében és egy fotós megbízólevele a nyakában.

Fényképezett a The Players 'Tribune-ban, a média társaságban, amelyet Derek Jeter alapított a baseball-ból való visszavonulása után, amely lehetőséget ad a mai sportolóknak arra, hogy közvetlenül csatlakozzanak rajongóikhoz. A Durant a kiadó helyettes kiadója.

De mielőtt úgy gondolja, hogy Durant megszerezte a koncertet, egyszerűen azért, mert népszerű sportfigura, tévedsz. Van egy nagyszerű cikke, amely elmondja tapasztalatait, és rengeteg igazán hihetetlen képpel tele a Super Bowl ünnepségeiről.

Durant munkájának talán a legérdekesebb része az, hogy kinyilvánítja, milyen nehéz a fényképezés. Sajnálja, hogy milyen nehéz volt elkészíteni a lövöldözős felvételeket, majd néhány igazán megalapozott tanáccsal követi, hogy javítsa az esélyét a „lövés” megszerzésére.

A pletyka malom

A Canon Next DSLR a 80D

A kétségbeesés az, hogy a Canon következő DSLR-je a 80D lesz, amely helyettesíti a 70D-t.

A Canon Rumors beszámolója szerint a 80D-t valószínűleg a CP + 2016-ban mutatják be Japánban a hónap későbbi szakaszában.

Annak ellenére, hogy a potenciális leleplezése már közel áll, kevés ismerettel rendelkezik a fényképezőgépről, kivéve, ha javítja az AF teljesítményét és több AF pontot, mint előde. Folyamatosan frissítjük Önt, mivel további részletek feltárásra kerülnek!

Két új kompakt kamera, amelyet az Olympus a közelmúltban jelentett be