Hogyan lehet tükör nélkül menni az elméd vagy a pénztárca elvesztése nélkül

155

Önök közül sokan kifejezték érdeklődését a tükör nélküli fényképezőgépre való váltás iránt. Miután magam átéltem ezt a folyamatot, tudom, hogy nagyon sok szempontot figyelembe kell venni. A döntés elősegítése érdekében itt javasolom az előrelépést.

Ne feledje, hogy ezeknek a gyártóknak mindegyike test és lencse széles választékát kínálja, tehát fedezze fel teljes termékcsaládját. Ne felejtse el, hogy a ténylegesen kiválasztott fényképezőgépnél még fontosabb a lencsék kiválasztása. Most valószínűleg megemlítem ezt a kijelentést, de itt van. A Sony fenomenális fényképezőgépeket készít, ám lencséjük választásának komoly hiánya van. Ne feledje, hogy az Olympus és a Panasonic megosztja az objektíveket, tehát hatalmas választéka van ezeknek a társaságoknak. Végül, a Fuji kamerák nagyobb APS-C érzékelővel rendelkeznek, amely kissé javítja az ISO érzékenységet. Kompromisszumként azonban a felszerelés nagyobb és nehezebb.

  1. Fontolja meg a jelenlegi felszerelés eladását a keh.com webhelyen. A legkedvezőbb árakat kínálják, és online árajánlatot kaphatnak arról, hogy azonnal fizetni fognak. Alternatív megoldásként az Adorama.com vagy a bhphotovideo.com webhelyen is megnézheti az eladást. Mindez biztonságosabb opció, mint az eBay vagy a Craigslist.
  2. Miközben mindannyian szeretjük az új felszereléseket, gondoljon arra, hogy vásároljon valamit finoman használt állapotban a fenti üzletek valamelyikéből. Jelentős összeget takarít meg, és gyakran garanciát kap az eladótól. Ez lehetővé teszi, hogy jobb lencsékbe, a szükséges szűrőkbe (polarizátor) és egy új, kisebb kamera táskába fektessen be.