Esküvői divat: téli ruházat és környezetbarát kiadás

115

Szombaton örömmel mutatjuk be a 2017-es téli ruházat és környezetbarát változat, a Chance divat 2017. évi kifutópálya-showjának bemutatóját.

Ezt a nagyon különleges show-ot a Seabtlesszonyok szomszédságában fogják rendezni, és a változatos tervezők sorát fogják látni Washington egész nyugati részéről. Ne felejtse el jegyét rögzíteni, és nézd meg az alábbiakban bemutatott tervezőket!

Lisa Vian Hunter, Lisa Vian

A tervező, a stylist és az Chance Fashion MVP, Lisa Hunter egyike a seattle-i divatguruknak. Ebben a hónapban Lisa egy all inclusive szezonális sort mutat be, amelynek méretei a vékony és a teljes alak között változnak.

Dishika Singh, Szirmok divat csoport

A Petals Fashion Group alkotója, Dishika Singh helyi tervező és modell bemutatja a nyugati hatásokkal díszített indiai stílusú kollekciót.

Lisa Mensonides, Mensonique

Frissítve a novemberi debütáló show-tól, a különleges alkalomból és ruhatervezője, Lisa Mensonides büszke arra, hogy bemutatja a téli ruházat sorozatát, amelyet kizárólag a Tacoma, WA-ban készítettek.

A zöld az új fekete, mivel sok tervező fenntartható anyagokat kezdett használni ruháinak előállításához. Örömmel mutatjuk be az éves téli / környezetbarát kiadásunkat, ahol egyesítjük a seattle-i körzet környezettudatosabb tervezőit.

A Chance Fashion az ország leghosszabb ideig tartó havi divat rendezvénye, amely minden második szombaton új futópálya-show-val mutat be a Seattle Fashion Community-t. Kezdje a helyi vásárlást az északnyugati divattervezőkkel, élvezze a színfalak mögött a közelgő tendenciákat és stílusokat, és élvezze a kifutópálya és a ruházat modelljeit a kifutón!

A világ szebbé és befogadóbbá tétele érdekében a Chance folyamatos kiállítási lehetőséget kínál a divatművészek számára, hogy összejöjjenek, gyakorolják kereskedelmüket és felépítsék helyi divatközösségüket. Minden havi show új témát mutat, amely magában foglalja a műfajok széles választékát, a fotózás lehetőségeit egy-egyről a résztvevők számára, és a színfalak mögött a független tervezők megjelenő tendenciái és stílusai tekinthetők meg. Manapság az Chance Fashion az ország leghosszabb havi divat eseménye.