AMDEF - X: A megemelkedő seattle-i divat

162

A seattle-i divatközösségnek számos véleménye van arról, hogyan lehet a divat működni a városban, ám ezek nem mindig vannak egyetértésben . A rendezvények gyártói, művészei, tehetségei és vállalkozásai eltérő kilátásokkal élnek az élénk divat színpad ápolása terén. Az Active Entertainment elősegíti a divatközösséget azáltal, hogy összekapcsolja őket különböző platformok más művészeivel, beleértve a művészetet, a zenét, a táncot és a szórakoztatást. Az AMDEF révén a divatművészek a tradicionális kreatív műfajon kívül is növekedhetnek, hogy új expozíciós és lehetőségeket teremtsenek.

A divatot mindig beillesztették a szórakoztató közösségbe. Az adott korszak zenéje befolyásolja a divat trendeket, és a jelmezkészítés mindig nagy szerepet játszott a színházban. Az északnyugatban egyetlen más esemény sem egyesíti a művészeti műfajokat az AMDEF-nél tapasztalt intenzitással, dinamikus szinergiát teremtve minden éves eseménynél. Az AMDEF 2016 hat órás non-stop előadása során 16 tervezőt, több mint 100 modellt és több mint 200 egyedi ruházatot mutatott be a színpadon, mindegyik koreográfusba került a helyi zenére, az aerialisták, a burleszk, a koreográfiai táncrutinok és a felfüggesztő művészek egymással együttműködve. oldalbemutatók és még sok más.

Az AMDEF az Active Entertainment zászlóshajója, amely a Chance Fashion rendezvényeinek gyártásáért, marketingéért és tehetségkezeléséért felel. Az AMDEF, amelyet 2008-ban indítottak, arra törekedett, hogy egyesítse a művészet, a zene, a tánc, a szórakozás és a divat közösségeit az egyes rendezvények egyedi kooperációk készítésével. Két évvel az AMDEF gyártása során nyilvánvalóvá vált, hogy a mainstream divatstandardok tiltják sok potenciális divatművészt az iparágba való bekapcsolódást.


Hastánc csapat Kultúra Shakti & Fashions by Arty Party Designs

Az AMDEF a zászlóshajója, és innen jött Esküvői divat . A Chance Fashion a leghosszabb ideig tartó havi divatesemény az Egyesült Államokban. Pontosan ezt állítja a cím - mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy megmutassa, mit szeret. Szereted a modellezést? Modell egy Chance divatbemutatón. Tervezési ruhák? Mutassa be dalait egy Chance divatbemutatón. Szeretsz hajra és sminkre csinálni? Gyakorold a modelleket egy Chance divatbemutatón. Az AMDEF helyet adott a „Art on the Rocks” havi rendezvénynek, valamint a Névtelen Előadóművészek negyedéves rendezvényének is, amelyek mindegyike a lehetőségek és a források biztosítására összpontosított saját címeikhez. Az AMDEF számos kreatív közösség esernyőjeként szolgál, és Ryan az egész csendes vezetője.


Az Blu Blues együttes, az Eric Blu és a Soul Revue az aerialst Afterglow Aerial Arts együttese


Yak Nasty az It’s Lit kiegészítőivel!


Billy a hűtőszekrény az Arty Party Designs-ban és DJ Martini


Robinson Chalet modell, krómozott divatos élő festővel, Joey Masciotra-val és az Measure X Measure együttesével